Inculpații din dosarul lui Dragnea își recunosc faptele. Procesul se reia în martie

265
Inculpații din dosarul lui Dragnea își recunosc faptele. Procesul se reia în martie - dragnea-1487061437.jpg

Articole recomandate

Liviu Dragnea, le-a spus judecătorilor de la instanța supremă că nu vrea să fie judecat prin procedură simplificată, pentru că se consideră nevinovat, precizând că nu se prevalează de dreptul la tăcere, ci vrea să fie audiat. Alți trei inculpați au spus că recunosc faptele de care sunt acuzați și vor să fie judecați prin procedură simplificată, care le-ar putea aduce reducerea cu o treime a pedepselor. Instanța a stabilit următorul termen de judecată pentru 28 martie.


UPDATE - Potrivit Hotnews, atât Adriana Botorogeanu cât și Anisa-Niculina Stoica, cele două femei care ar fi fost angajate fictiv, și-au recunoscut vina.  


UPDATE - Încă un inculpat în dosarul lui Liviu Dragnea și-ar fi recunoscut acuzațiile, pentru a beneficia de o procedură simplificată de judecare și de o pedeapsă mai mică, anunță Realitatea TV. Este vorba despre Gheorghe Nicușor, fost șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare. 


xxx


Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) dezbat, azi, un nou termen în dosarul în care președintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. Liviu Dragnea a ajuns în fața instanței în jurul orei 9.00. Astăzi, trei inculpați din dosar și-au recunoscut faptele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2863 secunde