INCREDIBIL / Ucigașul cu BMW, eliberat dintr-o greșeală a judecătorului

4361
3
INCREDIBIL / Ucigașul cu BMW, eliberat dintr-o greșeală a judecătorului - accidentstrmircea81322417646-1329960318.jpg
Radu Popescu, cel care l-a ucis, beat fiind și drogat, pe antrenorul Vasile Luban, de 71 de ani, în stația de autobuz de pe strada Mircea cel Bătrân, a scăpat din arest din cauza unei erori a magistratului de la Judecătoria Constanța care-i judecă dosarul.

Mai precis, încheierii de ședință prin care, de altfel, magistratul cu pricina menținea starea de arest a lui Popescu, îi lipsea "dispozitivul", respectiv exact textul prin care judecătorul dispunea menținerea în arest a lui Popescu. Această "scăpare" a magistratului reprezintă un viciu de procedură, care i-a determinat pe judecătorii de la Tribunalul Constanța să constate încetarea de drept a măsurii arestului preventiv. Prin urmare, deși, în principiu, nu s-a dorit acest lucru, nici de către magistratul care judecă dosarul, nici de cei trei judecători din recurs, din cauza unei neatenții ori neglijențe, s-a ajuns la un astfel de deznodământ.

Radu Popescu este judecat pentru că l-a omorât, la data de 26 noiembrie 2011, într-un accident de circulație produs pe strada Mircea cel Bătrân, pe fostul antrenor Vasile Luban, de 71 de ani. Șoferul se afla în stare de ebrietate și sub efectul consu-mului de droguri în momentul în care a produs tragedia, după cum au declarat, la acel moment, poli-țiștii, iar după ce a produs accidentul a fugit de la fața locului. 

Comentează știrea

europeanu
23 februarie 2012
Justitia la puscarie

Eroarea a fost una `gresita` intentionat.Ia sa fie bagat jegosul in locul beizadelei.Sau,ia sa plateasca jegosii tot ce-au furat porcul obosit si hotul de mazare.Sa vedeti atunci ca nu mai face nimeni nici o greseala.Aici e buba !!! Sunt toti de teapa rrromului tigan care in Spania si-a luat 30 de ani iar in rrromanica era facut scapat dintr-o eroare de principiu....

Mambo
23 februarie 2012
Ș P A G A

Șpaga a fost atât de "GRASĂ" că săracul judecător a greșit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baciu
23 februarie 2012
BRAVO JUSTITIEI CINSTANTENE!!!

Cum era de asteptat, onorabila JUSTITIE CONSTANTEANA a mai repurtat o victorie rasunatoare. Bravo, Bravo, Bravo!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1083 secunde