Incredibil: "ucigașul cu BMW", din nou liber!

662
2
Incredibil:
Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au decis, ieri, punerea în libertate a lui Radu Popescu, cel care l-a omorât într-un accident rutier pe Vasile Luban, fost antrenor de fotbal, în ambele dosare în care acesta fusese arestat.
În dosarul în care era acuzat de procurorii DIICOT Constanța de infrac-țiuni privind comerțul electronic, magistrații au dispus înlocuirea mă-surii arestului preventiv cu aceea de a nu părăsi localitatea de domiciliu. În cel de-al doilea dosar, privind infracțiunea de ucidere din culpă, în care Radu Popescu a fost arestat în baza condamnării de cinci ani de închisoare dispuse de Judecătoria Constanța, ce a ajuns pe rolul Curții de Apel Constanța și a avut termen ieri, magistrații au dispus, la fel, punerea în libertate, din cauza unor chestiuni de nelegalitate a emiterii mandatului de arestare preventivă.
Mai precis, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța spun că Radu Popescu trebuia să fie audiat înainte de emiterea noului mandat de arestare preventivă emis pe numele lui imediat ce magistratul de la Judecătorie a dispus condamnarea sa la pedeapsa de cinci ani de pușcărie și a dispus arestarea sa de îndată. Prin urmare, Radu Popescu se află din nou în libertate, "beneficiind" de vicii procedurale.

Comentează știrea

europeanu
23 martie 2012
Caracatita

Nu ma satur sa repet : La puscarie cu magistratii corrupti !!! Numai asa scapam de criminali si hoti.Inclusiv politicieni.

un contribuabil
23 martie 2012
hotul si criminalul radu popescu

Cand ma gandesc ca tot contribuabilul roman plateste judecatorii, procurorii, ma ia o scarba si-o lehamite... pana cand? pana cand? A vazut cineva raportul de la Curtea Suprema de Magistratura ptr judecatoarea care este deja la al doilea viciu de procedura in acelasi dosar? Cata nedreptate si indiferenta, iar hotul si criminalul se plimba in libertate! RUSINE!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Eveniment : Lovită pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.8183 secunde