INCREDIBIL! Doi preoți români au furat moaștele unui sfânt din Grecia

346
1
INCREDIBIL! Doi preoți români au furat moaștele unui sfânt din Grecia - sfntulmucenicharalambiepicture55-1444225788.jpg

Articole recomandate

Situație de-a dreptul incredibilă în Grecia, cu turiști români în rol principal. Patru pelerini din țara noastră, dintre care doi erau și preoți, au fost arestați, potrivit presei locale, după ce au încercat să fure moaștele Sfântului Haralambie. Mai exact, mâna stângă a sfântului. Toți suspecții au fost prinși, iar moaștele au fost înapoiate mânăstirii.

Lovitura ar fi fost dată, scrie presa din Grecia, de doi preoți români, veniți în pelerinaj la Mănăstirea Spileo, la moaștele Sfântului Haralambie.

Unul le-a distras atenția călugărilor mânăstirii, în timp ce al doilea a luat mâna stângă a Sfântului și a fugit. La scurt timp după ce au descoperit dispariția relicvelor sfinte, călugării au anunțat oamenii legii. În mai puțin de jumătate de oră, suspecții au fost prinși, iar moaștele au fost înapoiate mănăstirii. Iar magistrații eleni s-au mișcat și mai repede. În doar 48 de ore de la comiterea infracțiunii, românii erau trimiși și în judecată.

Hoții făceau parte dintr-un grup de 40 de turiști din Hunedoara și București, potrivit B1.ro.

Sfântul Haralambie este cel mai bătrân mucenic dintre cei prăznuiți de creștini și fost episcop al cetății Magnezia din Asia Mică. Părți din moaștele sfântului Harlambie sunt și în țara noastră. 

Comentează știrea

ismail/ brussel
8 octombrie 2015
omul e animal din coasta.

Noi suntem animale religia e pentru blandete si profit persoanelor sesibile de inima eu nu cred an nimic de cat an alah an rest nimic noi suntem ca si viermi gandim si supravietuim .

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Directorul APA Nova, sub control judiciar
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : UPDATE. Accident pe bulevardul Mamaia
Miercuri, 07 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : A murit celebra avocată PAULA IACOB
Pagina a fost generata in 2.2291 secunde