Incredibil! Decan condamnat la 9 ani de închisoare pentru 200 euro mită. Cocoș, 2 ani pentru 12 milioane euro

63168
12
Incredibil! Decan condamnat la 9 ani de închisoare pentru 200 euro mită. Cocoș, 2 ani pentru 12 milioane euro - fondtaralunga1422554028-1487664713.jpg

Articole de la același autor

Gheorghe Țarălungă, fostul decan al Facultății de Farmacie din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța, a fost condamnat la 8 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului Constanța și nu este definitivă. De asemenea, magistrații l-au condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pe Evangelos Faloutsos, studentul grec care i-a dat lui Țarălungă suma de 200 de euro pentru a promova un examen.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
dilema
21 februarie 2017
?? ?

8 ani si 8 luni pt 800 de lei ??? Pai daca pastram proportia, cei care au furat sute de mii si mioane de euro primesc milioane de ani ?

@dilema
21 februarie 2017
furu bate curu

200 de euro, dar de cate ori a luat si de la cati. Ii strangea cu usa ca sa cotizeze ? Ia zi dilemo, ca v-ati invatat cu fumigena toti psd-istii nenorociti. Sub 200.000 lei nici nu vroiai sa mai fie considerat furt, nu-i asa ? Fir-ati ai dracului cu mazare si toate jegurile voastre.

emic boc
21 februarie 2017
Da, dar Cocoș este bășist

Si se știe, în România justitia este bäșistă

dilemma
21 februarie 2017
te-ai grabit

Cu concluziile te-ai grabit, supararea ti-o inteleg, sunt, am fost si o sa raman, anti PSD si anti hoti. Ce nu am inteles e cum draqu se face ca pe fraierica asta l-au ars pt 200 euro cat i-au dat azi lui Vantu pt cateva zeci de milioane, intelegi ce zic ? Sunt convins ca a luat el mai mult, doar i s-a infundat de la 200 de euro. In rest, sa fie pedepsita hotia la sange, sa ne revenim din decaderea morala in care traim.

Răspuns la: furu bate curu
Adăugat de : @dilema, 21 februarie 2017
200 de euro, dar de cate ori a luat si de la cati. Ii strangea cu usa ca sa cotizeze ? Ia zi dilemo, ca v-ati invatat cu fumigena toti psd-istii...
CC
21 februarie 2017
DD

Din pacate se practica si au de suferit studentii care invata, nu am "inteles" de ce studentii care invata sunt dezavantajati multi dintre ei din cauza spagutelor intra la 'cu taxa'

dd
21 februarie 2017
spagute

Sa se gandeasca cand i-au spagutele si dau note mari!!!! , ca ii dezavantajeaza chiar pe cei care invata cu adevarat.!!!

nevermind
21 februarie 2017
stai așa, că nu-i așa

Dacă te uiți în presă, toți vorbesc de o singură faptă. Dacă citești, însă, pe portalul instanțelor, vezi că a fost condamnat pentru 11 fapte. Acum, cu noul Cod penal, nu se mai contopesc pedepsele, ci se aplică obligatoriu un spor de o treime din totalul pedepselor pentru toate faptele. Așa că, la 11 pedepse, chiar cu o treime, tot iese cu ani buni de închisoare. Spre deosebire, Cocoș (că tot l-ați dat exemplu comparativ) sau Vîntu, care a luat și el 8 ani azi, au fost condamnați pe vechiul cod, din păcate pentru noi, care prevedea doar aplicarea unei singure pedepse.

Gabriela
21 februarie 2017
Precizare

Astept ca instanta sa-i dea 3 ani si 8 luni nenorocitei de Lilios pentru tot raul pricinuit acestei universitati. Ca sa ajunga langa amantul ei, Taralunga! Sa va fie de bine! Pana atunci, urez colonelului Taralunga, sloganul pescaresc: " sa ti-o traga la fund"! In puscarie!

Cetatean
21 februarie 2017
European

Pai voi nu intelegeti nici acum ce inseamna spaga in educatie! Asta e genocid! Mai ales cand vorbim de o meserie vitala (de viata si de moarte) pentru viitorul unei societati. Am ajuns sa fim tratati la spitale de stat/private/clinici, de niste doctori slab pregatiti, care fac practica pe voi, aia care isi dau interesul. Sunt unii care traiesc din consultatii, dau diagnostice total aiurea, te fac bolnav inchipuit. Totul pentru a-si recupera investitia din facultate. Cum puteti sa mai afirmati ca nu merita asemenea condamnari? La multi ani!

costica
21 februarie 2017
Tocmai ai făcut o mare descoperire!

Posibilitate de castig pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarucostica1963@gmail com

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4908 secunde