€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Inconștienți! Mai mulți șoferi băuți, prinși la volan, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 16 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Deși amenzile sunt mari, iar riscul de a provoca o tragedie este și mai mare, mai mulți șoferi inconștienți s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. Aceștia s-au ales cu dosar penal și riscă chiar și închisoarea.


Duminică, 12 august, polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Rasova, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere. Acesta a refuzat prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, iar polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rasova l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunere de arestare preventivă.


Astăzi dimineață, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din București, care a condusun autoturism pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub inflența băuturilor alcoolice.


Tot astăzi, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.


Ieri, de Sfânta Maria, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Lumina, județul Constanța,care a condus un autoturism pe strada Belșugului, din localitate, fiind sub inflența băuturilor alcoolice.


De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au depistat un bărbat, în vârstă de 73 de ani, din județul Neamț, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din stațiune, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru a li se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În plus, marți, 14 august, în jurul orei 22.40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța care a condus un autoturism, dinspre localitatea Hârșova către Constanța, fără a avea luminile de întâlnire în funcțiune. Polițiștii au oprit autoturismul în cauză și au constatat că la volanul acestuia se afla un bărbat sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge unde, de asemenea, a refuzat.
În aceeași zi, în jurul orei 1.40, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Plopu, județul Prahova, care a condus un autoturism pe strada Cișmelei, din municipiu, fiind sub inflența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a fost testat cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7469 secunde