Inconștiență! Șoferi prinși băuți la volan

305
4
Inconștiență! Șoferi prinși băuți la volan - politiarutieraactiuneantialcolla-1446451776.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 48 de ani, din Constanța, a rămas pieton după ce a fost prins de polițiștii constănțeni în timp ce conducea băut. Potrivit anchetatorilor, sâmbătă noapte, în jurul orei 22.20, au oprit pe bu-levardul Aurel Vlaicu, din Constanța, un autoturism marca Volkswagen Golf, pentru un control de rutină. 


Agenții Serviciului Poliției Rutiere l-au testat pe șofer cu aparatul Drager și au stabilit că acesta are o alcoolemie de 0.51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost escortat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Mai apoi, în cursul nopții, în jurul orei 03.00, polițiștii au prins un alt tânăr care nu a respectat legea. Pe strada Tineretului din Năvodari, oamenii legii au tras pe dreapta un autoturism marca Audi. 


La volanul mașinii se afla un tânăr de 25 de ani, iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0.57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a ajuns și el la unitatea medicală pentru recoltarea de probe biologice. 


Cei doi șoferi s-au ales cu dosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. 


Comentează știrea

adevar
2 noiembrie 2015
adevar

Romania de politisti care conduc imbatati masini ce nu te iei . legile in Romania sunt pentru o parte din popor si pentru politisti betivi nu ai legislation?

adevar
2 noiembrie 2015
adevar

Ce tupeu are romania. Politisti romani se plimba imbatati cu masini.

adevar
2 noiembrie 2015
adevar

Romania ce faci? politisti romani se plimba imbatati cu masini. Romania nu ai rusine

adevar
2 noiembrie 2015
adevar

Romania sa iti iei romani din republica mea si sa nu mai iasa din Romania.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3941 secunde