Inconștiență la volan! Fără permis și cu alcool "la bord"

301
Inconștiență la volan! Fără permis și cu alcool
Mai multe persoane, printre care și un minor, au fost prinse conducând în județul Constanța fără a avea permis de conducere sau cu numere expirate. Au fost și șoferi care

s-au întrecut în infracțiuni rutiere, urcându-se la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, fără a avea dreptul de a conduce.

Week-end-ul trecut, pe strada Cocorilor din Medgidia, polițiștii l-au depistat pe un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Sâmbătă, 10 septembrie, la ora 23.40, polițiștii din cadrul Secției 2 l-au depistat pe un bărbat, de 37 de ani, care a condus o mașină pe bulevardul Tomis din Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, întrucât din anul 2013 i-a fost anulat dreptul de a conduce autovehicule.

Oamenii legii din cadrul Secției 5 Rurale, Postul de Poliție Istria, l-au surprins pe un tânăr în vârstă de 17 ani, din localitatea Cobadin, care a condus un autoturism cu numerele expirate, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot în week-end, un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a fost depistat în Chirnogeni, în timp ce conducea un autoturism pe strada Recoltei din localitate fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În plus, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3735 secunde