INCIDENT TERIFIANT. Femeie atacată de maidanez în plină stradă

1128
4
INCIDENT TERIFIANT. Femeie atacată de maidanez în plină stradă - caini3-1488214138.jpg

Articole recomandate

O bătrână a fost atacată de un maidanez chiar în fața blocului în care locuiește. Femeia de 79 de ani ieșise din casă să curețe grădinița, însă nu știa că acolo își făcuse culcuș o cățea cu pui. 


Cățeaua a doborât-o pe femeie la pământ și a mușcat-o de mâini și de picioare. Coșmarul a durat minute în șir, deoarece nimeni nu a trecut prin zonă pentru a-i sări în ajutor. Cu ultimele puteri, bătrâna s-a târât până în casă și a sunat la 112.


Victima a fost internată la Secția de Chirurgie Plastică a spitalului din Suceava, unde va fi supusă unor intervenții chirurgicale. 


Ceilalți vecini din bloc știau de existența animalului și chiar îi dădeau de mâncare. Polițiștii au deschis un dosar și fac acum cercetări pentru a vedea cine se face vinovat de incident.






Comentează știrea

Popescu
27 februarie 2017
Intrebare

Femeia nu s-a dat la pui? Se stie ca o catea devine agresiva pentru a-si apara puii!

babalau
28 februarie 2017
da,da, da

voia sa-i manince, ca nu-i mai ajunge pensia...

Răspuns la: Intrebare
Adăugat de : Popescu, 27 februarie 2017
Femeia nu s-a dat la pui? Se stie ca o catea devine agresiva pentru a-si apara puii!
Catalin
28 februarie 2017
Pt Popescu

Popescu, atât ai inteles tu din stirea asta? Sau atât te duce capul? Când plm veti intelege, iubitorii ăștia de javre, ca locul câinilor nu este pe strada? Iar dobitocii aia care care hrănesc câinii in fata blocurilor sunt principalii răspunzători în cazuri ca cel de față. Restul, că folosești un parfum care irita câinele, ca ai facut o miscare care i s-a parut suspecta patrupedului, intra la sectiunea can-can. Plm, am ajuns sa stam cu ochii-n patru dupa câini, atunci cand iesim din casa... asta pt ca niste idioți gandesc ca e normal sa creasca câini in fața blocului.

Numarul 4
28 februarie 2017
@Popescu

Esti un dobitoc amice !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4734 secunde