€ 4.734
£ 5.2448
$ 4.2129

Mai multe ştiri online:

Incident neobișnuit într-o parcare! Un bărbat de 68 de ani și-a dat foc

Ştire online publicată Luni, 17 Decembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Un bărbat, de 68 de ani, a fost salvat de doi agenți ai Poliției Rutiere aflați în serviciul de patrulare pe Valea Oltului, după ce hainele individului au fost cuprinse de flăcări de la focul pe care acesta îl făcuse într-o parcare, pentru a se încălzi, au informat luni reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea. 


Polițiștii l-au observat pe bărbatul în flăcări într-o parcare din Căciulata. 


"Agent șef adjunct Nedelescu-Barbu Mihai și agent șef adjunct Calvun Nicolae efectuau serviciul pe Drumul Național 7, iar la un moment dat, în Căciulata, au observat într-o parcare o persoană căreia îi luaseră foc hainele la nivelul membrelor inferioare. În fapt, bărbatul ar fi încercat să se încălzească, făcând focul într-o groapă, dar i s-ar fi aprins hainele, incendiul degenerând. Polițiștii au intervenit imediat, focul fiind stins cu ajutorul zăpezii", a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu, adăugând că incidentul respectiv s-a petrecut duminică. 


Conform acesteia, victima a fost transportată de urgență la spital cu arsuri la mâini și picioare, rănile nefiind grave. 


Sursă: Agerpres


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8416 secunde