Incident grav la Școala nr. 5 "Nicolae Iorga" din Constanța. Elev înțepat de alt elev, cu un obiect ascuțit

723
Incident grav la Școala nr. 5

Articole de la același autor

Un incident grav s-a petrecut în cursul zilei de astăzi la Școala Gimnazială nr. 5 "Nicolae Iorga". Un elev a fost înțepat cu un obiect ascuțit, de alt elev, preluat cu ambulanța și dus la spital. Din fericire, rana este superficială.


Potrivit inspectorului școlar general, Sorin Mihai, "un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascuțit. Elevul rănit a fost preluat de o ambulanță și dus la spital. Din ce știu, rana este ușoară și nu necesită spitalizare. Polițiștii au preluat cazul, directoarea va trimite raportul în cursul zilei de azi, iar noi demarăm o anchetă la școală, să stabilim exact ce s-a întâmplat. Acestea sunt primele informații. Mai multe detalii voi avea mâine".


De asemenea, poliția a demarat o anchetă. "Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii Secției 1 au fost sesizați cu privire la faptul că doi elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 5 au fost implicați într-un conflict. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înțepat cu un obiect tăietor înțepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul școlii. Minorul rănit a fost preluat de un echipaj de ambulanță, iar în urma verificărilor medicale s-a constatat faptul că nu i-a fost pusă viața în pericol, acesta nefiind internat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase", precizează reprezentanții IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Noiembrie 2019
Stire din Eveniment : Tudor Giurgiu, audiat la DNA
Pagina a fost generata in 0.7416 secunde