Incident grav la Liceul cu Program Sportiv Constanţa. ELEV BĂTUT în faţa şcolii, de două persoane necunoscute

5029
Incident grav la Liceul cu Program Sportiv Constanţa. ELEV BĂTUT în faţa şcolii, de două persoane necunoscute - whatsappimage20210924at144329-1632484140.jpg

Articole de la același autor

Un incident grav s-a petrecut, viner, 24 septembrie, în faţa Liceului cu Program Sportiv din Constanţa. Din primele informaţii, se pare că ar fi avut loc o altercaţie între un grup de elevi ai unităţii de învăţământ şi persoane necunoscute.

Un elev de 16 ani ar fi fost bătut. La faţa locului se află echipaje ale Poliţiei şi a fost solicitat şi un echipaj de Ambulanţă.

Elevul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital. Potrivit medicilor, acesta este conștient și cooperant.


Ce spune Poliţia


"Astăzi, în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un baiat, de 16 ani, ar fi fost lovit la nivelul feței de către alți doi tineri, de 15, respectiv 16 ani, faptă petrecută în proximitatea unui liceu din municipiul Constanța. 


Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. 


Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, acestea fiind conduse la sediul unității de poliție, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, urmând ca la finalizarea acestora să se ia masurile legale care se impun".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0116 secunde