Incident cu avionul care aduce serul Moderna. Nu a putut să aterizeze din cauza ceții

218
Incident cu avionul care aduce serul Moderna. Nu a putut să aterizeze din cauza ceții - ceata-1612342699.jpg

Articole recomandate

Avionul care ar fi trebuit să aducă în România serul de la compania Moderna nu a putut ateriza pe aeroportul din Craiova. Din cauza vizibilității reduse, zborul a fost amânat.


Zborul urma să aibă loc în această dimineață însă nu a putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza vizbilității reduse. Era o vizbilitate de sub 200 de metri.


Avionul și-a reconfigurat traseul către Timișoara, unde a aterizat.


Prima aterizare trebuia să aibă loc către aeroportul din Craiova, după care Timișoara și Cluj.


Astăzi, 26.210 de doze de vaccin de la Moderna sunt programate la distribuție către centrele regionale din țară, pentru vaccinarea, cu prima doză, a persoanelor planificate în platforma de programare.


Din Centrul Național de Distribuție București, dozele vor fi distribuite la Centrul Regional de Distribuție Brașov - 4.810 doze, la Centrul Regional de Distribuție Cluj - 5.290 de doze; la Centrul Regional de Distribuție Constanța - 4.360 doze; la Centrul Regional de Distribuție Craiova - 4.220 dde doze; la Centrul Regional de Distribuție Iași - 5.210 doze; la Centrul Regional de Distribuție Timișoara - 2.320 doze.


Centrului Național de Distribuție București îi vor rămâne alocate 9.790 doze.


Transportul este asigurat atât pe cale aeriană, cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne, cât și terestru, cu autospeciale ale Ministerului Apărării Naționale.


Sursa Digi24


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9204 secunde