Închisoare pentru un scandalagiu notoriu din Năvodari

Duminică, 17 Ianuarie 2021
123
Magistrații Curții de Apel Constanța au dispus condamnarea la închisoare a unui individ din Năvodari, cunoscut oamenilor legii pentru implicarea în comiterea mai multor fărădelegi, precum scandaluri, lipsire de libertate sau chiar viol, într-un alt stat. Floricel I., zis „Bebe”, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, cu executare, pentru că în anul 2018 a înjunghiat un tânăr, în parcarea unui club din stațiunea Mamaia.

Incidentul sângeros a avut loc în parcarea clubului, în momentul în care mai mulți clienți se pregăteau să plece acasă. Victima împreună cu iubita lui au ieșit din club și au pornit spre mașina lor, când fata a fost lovită ușor de mașina condusă de suspect. Între cei doi bărbați s-a iscat o dispută verbală, iar la un moment dat, inculpatul a coborât de la volan, a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe iubitul tinerei lovite ușor.

Deși inițial inculpatul a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, magistrații constănțeni au decis schimbarea încadrării în „încăierare”. De asemenea, în același dosar a fost anchetat Cosmin George J., un amic „într-ale-fărădelegilor” a lui „Bebe”. Acuzat de „mărturie mincinoasă”, Cosmin George J. a fost scos de sub acuzare. Decizia magistraților este definitivă.Pagina a fost generata in 0.2591 secunde