Încercau să treacă ilegat frontiera! Polițiștii români au acționat prompt

102
Încercau să treacă ilegat frontiera! Polițiștii români au acționat prompt - rthgrd1-1539860371.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Jimbolia au depistat trei cetățeni din Bangladesh, solicitanți de azil în România, care încercau să treacă ilegal frontiera din România în Serbia.


În data de 18.10.2018, ora 00.45, operatorul de pe autospeciala cu termoviziune din cadrul Sectorului P. F. Jimbolia, care se afla în misiune în apropierea frontierei de stat, a observat, la 200 m de linia de frontieră, un grup de persoane care se deplasa spre granița cu Serbia.


Imediat, polițiștii de frontieră au declanșat o acțiune specifică, în urma căreia au depistat trei cetățeni străini care nu își justificau prezența în zonă. Persoanele în cauză au fost preluate și transportate la sediul instituției pentru cercetări.


În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Bangladesh, de sex masculin, doi adulți, în vârstă de 24, respectiv 29 de ani și un minor în vârstă de 15 ani, toți fiind solicitanți de azil în România.


În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei trei cetățeni din Bangladesh fiind preluați de Centrul de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Timișoara, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.511 secunde