Începe construcţia oraşului militar de la Mihail Kogălniceanu

3576
Începe construcţia oraşului militar de la Mihail Kogălniceanu - orasmilitaronline1-1615974262.jpg
Construcţia oraşului militar de la Mihail Kogălniceanu va începe în curând. În acest oraş vor lucra şi vor trăi peste 10.000 de soldaţi şi angajaţi civili. Anunţul a fost făcut de Ministerul Apărării, dar şi de fostul Secretar General al Guvernului, Antonel Tănase.


„O veste bună în această zi ploioasă de primăvară este că România continuă să se dezvolte, astfel începe construcția orașului militar de la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, unde vor trăi și vor munci peste 10.000 de soldați și civili. Investiția este de aproximativ 400 de milioane de Euro și se va întinde pe 2.200 de hectare. 


Licitația pentru achiziții a fost deja lansată, iar prima etapă a proiectului presupune dezvoltarea infrastructurii militare, apoi construcția de locuințe, birouri și alte clădiri. În urma acestui proiect, baza NATO Kogălniceanu va semăna cu cea de la Ramstein, Germania, cea mai mare bază militară nord-americană și NATO din afara granițelor SUA. Vă doresc o zi plină de vești bune și să ne reauzim sănătoși!” , a scris pe pagina sa personală de Facebook Antonel Tănase.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5678 secunde