Incendiul de la Beirut: Ce mesaj a transmis mama Nicoletei Cengher

373
Incendiul de la Beirut: Ce mesaj a transmis mama Nicoletei Cengher - incendiuldelabeirutmamacantarete-1398690028.jpg

Articole de la același autor

La câteva săptămâni de la moartea Nicoletei Cengher, tânăra cântăreață care și-a pierdut viața în urma incendiului de la Beirut, mama ei, Mariana Sarkany încă este devastată de durere. Aceasta a postat un mesaj tulburător pe pagina de Facebook dedicată tinerei artiste. 


"Dragii mei, vă mulțumesc mult, vă respect și vă admir pe cei care sunteți zi de zi alături de mine. Trebuie să recunosc că sunt uimită zilnic de faptul că vă faceți timp o clipă să aruncați o privire și să dați un like sau să-i adresați cuvinte atât de frumoase încât nu-mi pot stăpâni lacrimile pentru scumpa mea Nicoleta. Cei care ați cunoscut-o și cei care nu, dar care zilnic vă gândiți o clipă la ea, vreau să vă spun că Nicoleta este atât de iubită pentru că a iubit. A iubit și respectat oamenii indiferent de vârstă, indiferent de situația socială, indiferent dacă alții o jigneau sau o supărau, ea continua să-i iubească în felul ei, spunând mereu că trebuie să iertăm chiar și pe cei care ne fac sau ne vor răul pentru că nu știu ce fac și că și noi greșim la rândul nostru (…)", a scris mama artistei. 


Reamintim că Nicoleta Cengher și-a găsit sfârșitul în noaptea de 5 spre 6 aprilie, într-un incendiu puternic care a cuprins restaurantul libanez Beirut.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5646 secunde