Incendiu violent la Cernavodă! 19 apartamente au ars din temelii

400
Incendiu  violent  la Cernavodă! 19 apartamente au ars  din temelii - incendiuviolentinct15apartamente-1392567387.jpg

Articole de la același autor

Noapte albă pentru pompierii constănțeni. Militarii de la ISU Dobrogea au fost sesizați, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.06, despre faptul că un incendiu a izbucnit la un ansamblu de locuințe sociale din Cernavodă, în cartierul Columbia. 
Deși pompierii constănțeni, cu cinci autospeciale, s-au luptat cu flăcările mai bine de șase ore, nu mai puțin de 19 apartamente s-au făcut scrum. Mai exact, focul a izbucnit de la un scurtcir-cuit electric, de la mai multe cabluri neizolate corespunzător dintr-un imobil. Ansamblul de locuințe, care cuprindea 12 apartamente, a fost cuprins de flăcări imediat și, în ciuda eforturilor pompierilor, ansamblul a ars complet. Mai mult, flăcările s-au extins și la alte două asemenea imobile, însă militarii au reușit să reducă pagubele. Din fericire, nu au existat victime. 
În urma incidentului, Primăria Cernavodă a luat măsuri pentru cazarea familiilor rămase fără un acoperiș deasupra capului - este vorba despre 70 de persoane, dintre care 24 de copii. Cei mai mulți au anunțat că vor merge la rude sau prieteni, dar pentru cei care nu au această posibilitate, primăria a amenajat două spații de adăpostire, la sala de sport și la căminul de persoane vârstnice. 
Totodată, pe viitor se vor face toate demersurile pentru ca cei afectați să primească noi acte de identitate, căci tot ce aveau a fost distrus de incendiu. Vor primi, de asemenea, și noi locuințe sociale. 
"Vom lua toate măsurile nece-sare pentru ca persoanele afectate de incendiu să beneficieze de o locuință adecvată cât mai curând posibil", a precizat primarul Gheorghe Hânsă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Februarie 2014
Stire din Eveniment : Pompierii constănțeni, în alertă!
Vineri, 14 Februarie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Joi, 13 Februarie 2014
Stire din Economie : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 0.9963 secunde