Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice

152
Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice - incendiuialomita20891200-1535092893.jpg

Articole recomandate

Un incendiu puternic a cuprins în noaptea de joi spre vineri o fabrică de reciclare a maselor plastice, pe o suprafață de aproximativ trei mii de metri pătrați, din localitatea Fierbinți-Târg din județul Ialomița, mai multe echipaje de pompieri intervenind de aproximativ șapte ore pentru stingerea focului, care arde cu flăcări violente și a existat pericolul de a se extinde la case, aflate în imediata apropiere.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, Lăcrămioara Chira, a declarat pentru News.ro că incendiul la fabrica de reciclare a materialelor plastice din localitatea Fierbinți-Târg a fost anunțat la 112 după miezul nopții și se manifestă cu flăcări violente.

Focul a cuprins și a distrus trei hale ale fabricii, în suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați fiecare, iar la această oră este localizat, dar nu a fost stins, arzând în continuare cu flăcări violente. La fața locului intervin echipaje de pompieri de la ISU Ialomița, serviciul voluntar pentru situații de urgență, dar și echipaje de la ISU București-Ilfov, cu șapte autospeciale cu apă și spumă.

Reprezentantul ISU a precizat că în imediata apropiere a fabricii se află case și a existat pericolul de extindere a focului la locuințe, dar la această oră nu mai există acest risc.

Incendiul a fost anunțat la 112 de către muncitori ai fabricii, în condițiile în care acolo se aflau aproximativ zece angajați care dormeau în barăci aflate în curtea fabricii, la mare distanță de clădirile cuprinse de flăcări, astfel că nicio persoană nu a fost rănită, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0968 secunde