Incendiu puternic în Suceava. Sute de persoane intervin pentru stingerea acestuia

334
1
Incendiu puternic în Suceava. Sute de persoane intervin pentru stingerea acestuia - pompieri-1335719985.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 20 de hectare de teren forestier din zona Bărnărel din apropierea municipiului Vatra Dornei sunt cuprinse de un incendiu puternic, iar pentru lichidarea acestuia acționează patru sute de persoane, intervenția fiind dificilă din cauza lipsei surselor de apă și a terenului accidentat.
Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, care se află în zonă pentru a coordona echipele de intervenție, a declarat că incendiul este violent și a cuprins 20 de hectare de teren forestier în zona Bărărel, flăcările cuprinzând resturi de lemn dintr-o exploatare forestieră, litiera pădurii și zmeuriș.

El a spus că pompierii acționează cu dificultate în zonă și încearcă să țină sub control focul astfel încât incendiul să nu se extindă la coroanele arborilor în condițiile în care vântul este puternic.

"Se acționează cu numeroase forțe, 400 de oameni, atât pompieri cât și silvicultori și încercăm să limităm incendiul", a spus prefectul.

El a menționat că situația este dificilă pentru că în zonă nu sunt surse de apă și terenul este accidentat.


Comentează știrea

masina cu soldati
30 aprilie 2012
moartea rosie smurd

Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si eu fac ce vreau in tara asta ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD si mi-am propus sa ucid acest popor ! Deja v-am demonstrat ca eu MOARTEA ROSIE SMURD sunt mai tare ca presedintele si guvernul acestei tari ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cumparat tractoare SMURD , motorete SMURD , barci SMURD si urmeaza sa cumpar submarine SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut presiuni enorme la colegiul medicilor pt a obtine asigurari malpraxis pt soldatii care lucreaza pe masinile EPA SMURD dar fara nici un rezultat !Pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am deturnat banii si masinile care trebuiau sa ajunga la ambulanta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am sabotat ambulanta privand-o de masini si aparatura medicala ! Va spun si mai repet pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD va pot spune ca am facut dispecerate in toata tara doar ca sa imi justific activitatea ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD cand merg la un caz merg insotit doar de mass media altfel nu mai merg ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am cheltuit cei doi la suta doar dupa bunul meu plac si nu ma poate verifica nimeni pt ca eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD oblig cadrele medicale din spitale sa faca voluntariat pe masina SMURD iar cine refuza I se deface contractual colectiv de munca ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD am facut doar afaceri paguboase pt statul roman ! Eu MOARTEA ROSIE SMURD coordonez majoritatea dispeceratelor din tara si trimit la locul solicitarii doar masina EPA cu soldati chiar daca exista masina cu medic si asistent la ambulanta ! Doar pt mine MOARTEA ROSIE SMURD nu exista reguli si legi in tara asta ! Eu MOARTE ROSIE SMURD m-am pus singur imparat pe ISU ! Eu sunt MOARTEA ROSIE SMURD!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu pe un teren viran din Constanța
Pagina a fost generata in 0.2447 secunde