Incendiu la sediul unei asociații creștine. 200 de orfani au rămas fără adăpost

1219
Incendiu la sediul unei asociații creștine. 200 de orfani au rămas fără adăpost - casa-1323763181.jpg

Articole recomandate

Un incendiu puternic a izbucnit, azi dimineață, la parohia unui preot din localitatea prahoveană Valea Plopului, unde își are sediul o asociație creștină care adăpostește aproximativ două sute de asistați social, focul cuprinzând 500 de metri pătrați de construcții, fără a exista victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Marina Dinu, marți dimineață, la ora 5.00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la parohia preotului Nicolae Tănase, scrie Mediafax.

Parohia se află în localitatea Valea Plopului, unde preotul are o asociație creștină care adăpostește aproximativ 200 de persoane în dificultate: copii orfani, asistați social și mame fără adăpost.

Conform sursei citate, incendiul a cuprins 500 de metri pătrați de construcții, între care o sală de mese, un birou și mai multe anexe, fără a exista victime. Pentru stingerea incidendiului au intervenit aproximativ 30 de pompieri, focul fiind lichidat după trei ore și jumătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la o casă din Constanța
Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Social : Drama pruncilor "pierduți" în spitale
Pagina a fost generata in 0.9386 secunde