Incendiu la primărie! A fost nevoie de evacuarea documentelor

117
Incendiu la primărie! A fost nevoie de evacuarea documentelor - ddd-1580716986.jpg

Articole recomandate

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Timiș au intervenit, în noaptea de duminică spre luni, pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la clădirea primăriei din localitatea Pietroasa, focul afectând o încăpere și acoperișul anexei unde se afla centrala termică, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiș, Elena Megherea, a declarat că la locul intervenției s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime, un echipaj SMURD, două autospeciale de serviciu și 17 pompieri. "Incendiul se manifesta violent la acoperișul primăriei pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați și la o încăpere din cadrul acesteia, precum și la acoperișul anexei unde se aflau centrala termica și magazia de lemne. Au fost evacuate parțial o parte din bunurile primăriei, împreună cu alte documente", a afirmat Elena Megherea.

Incendiul a fost lichidat, iar acum se intervine pentru înlăturarea efectelor negative și pentru stabilirea cauzei probabile care a declanșat focul. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4164 secunde