Incendiu la Constanța! Ard mai multe mașini

2424

Articole de la același autor

Incendiu microbuz parcat, fără persoane în interior, în Constanta str. Micsunelelor, în parcarea secției 5 poliție.

UPDATE - Arde un microbuz GMS care era parcat.

UPDATE- Se pare că au fost afectate și alte mașini.

Incendiul a fost lichidat.

Cinci masini de politie au ars in incendiul din Sectia 5 de Politie

Pagubele sunt uriase in urma incendiului produs in aceasta dupa-amiaza in Sectia 5 Politie Constanta. Potrivit raportului facit de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, cauza probabila a incendiului este flacara. Primul material care a ars este material textil. Pagubele sunt: un microbuz ars in proportie de 100%, o autoutilitară proportie 70%, 5 autoturisme de Politie au fost afectate, in proportie de 70%, 60%, 40%, 10% si, respectiv, 15%.

De asemenea, un autoturism civil a ars in proportie de 40%.

Reprezentantii spun ca este posibil ca focul sa fi fost aprins de la o bricheta. Acesta s-a extins rapid, masinile fiind foarte aproape una de cealalta, iar fumul a fost observat destul de tarziu si pompierii anuntati cand deja flacara cuprinsese mai multe masini. "Urmeaza sa fie stabilit daca a fost actiune intentionata sau nu", sustine purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, Anamaria Stoica.

La randul lor, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Constanta spun ca masinile respective erau scoase din uz.

In cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8161 secunde