Incendiu în noapte, în Mamaia: zeci de turiști, evacuați!

214
Incendiu în noapte, în Mamaia: zeci de turiști, evacuați! - incendiulaguna1-1567709997.jpg

Articole de la același autor

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, 4 spre 5 septembrie, la hotelul Laguna din stațiunea Mamaia, puțin după miezul nopții. Zeci de persoane au fost evacuate, unele având nevoie de asistență medicală. 


Pompierii constănțeni au fost solicitați, în jurul orei 1.00, în noaptea de miercuri spre joi, să intervină pentru stingerea flăcărilor care mistuiau terasa hotelului Laguna din stațiunea Mamaia. La fața locului au ajuns două autospeciale de stingere, militarii luând și măsura evacuării turiștilor aflați în unitatea hotelieră. Au fost evacuate sau au ieșit singure aproximativ 30 de persoane. Trei persoane au avut nevoie de asistență medicală, la fața locului, fără a fi transportate la spital. 


Focul a distrus aproximativ 100 mp de terasă, o bună parte din restaurant, dar și magazie. De asemenea, au fost afectate de incendiu și peretele exterior al hotelului, cât și o autoutilitară. 


Mai bine de o oră și jumătate a durat intervenția pompierilor, atât pentru stingerea flăcărilor, cât și pentru asigurarea perimetrului pentru ca focul să nu se extindă. 


Oamenii legii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii incendiului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4914 secunde