Incendiu în miez de noapte. Un bărbat a murit din cauza arsurilor grave!

306
Incendiu în miez de noapte. Un bărbat a murit din cauza arsurilor grave! - incendiucernavoda-1600109570.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat și-a pierdut viața, în noaptea de duminică spre luni, într-un incendiu izbucnit într-o locuință din Cernavodă. Apelul la numărul unic de urgență a fost dat la 00.30, semnalând că într-un apartament de pe strada Mihai Eminescu au izbucnit flăcări violente. Până la ajungerea pompierilor, șapte persoane au reușit să se evacueze din blocul respectiv. Salvatorii au reușit să mai scoată o femeie, dar pentru un bărbat de 60 de ani a fost prea târziu. Acesta a fost scos din apartament inconștient și cu arsuri pe o suprafață mare din corp. Cadrele medicale au efectuat protocolul de resuscitare, dar a fost în zadar, într-un final fiind declarat decesul.

De menționat că la fața locului au intervenit trei autospeciale și o ambulanță SMURD. Militarii au luptat cu flăcările contracronometru, pentru a preveni ca incendiul să se răspândească la apartamentele învecinate.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit la un aparat de aer condiționat. Apartamentul a fost distrus, focul mistuind mobilierul și aparatele electrocasnice. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5956 secunde