INCENDIU DEVASTATOR la un adăpost de animale! Au murit intoxicate!

120
INCENDIU DEVASTATOR la un adăpost de animale! Au murit intoxicate! - ddd-1578219156.jpg

Articole recomandate

Un incendiu de proporții a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea buzoiană Stâlpu, la un adăpost de animale, în urma căruia câteva sute de animale au murit intoxicate cu monoxid de carbon și alte substanțe toxice, anunță Agerpres.

Potrivit Biroului de presă al ISU Buzău, incendiul a fost anunțat în jurul orei 3.00. "La fața locului s-au deplasat 30 de salvatori cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă, patru de la Detașamentul de Pompieri Buzău, una da la Detașamentul de Pompieri Mizil și încă una de la Serviciul pentru Situații de Urgență Berca, precum și o ambulanță SMURD", a declarat sursa citată.

Potrivit Biroului de presă al ISU Buzău, la sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu violență și degajări mari de fum și alte substanțe toxice. A fost afectată o suprafață de 6.500 mp de construcții, hale și birouri. Mai multe sute de animale nu au putut fi salvate, fiind intoxicate cu monoxid de carbon.

Sursa citată a precizat că pompierii au reușit să salveze câteva sute de animale, cauza probabilă care a generat incendiul fiind un scurtcircuit la rețeaua electrică.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1144 secunde