€ 4.667
£ 5.2812
$ 4.0662

Mai multe ştiri online:

Incendiu de vegetație în Constanța

Ştire online publicată Vineri, 04 Mai 2012. Autor: Camelia MIU - MITRIC
Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în urmă cu puțin timp pe varianta orașului Constanța, în imediata apropiere a Târgului Auto. Două echipaje de pompieri ale ISU "Dobrogea" intervin în aceste momente la fața locului pentru a lichida focul. Momentan nu se cunosc cauzele care au determinat producerea incendiului.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 22 octombrie Foto : VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA! 52249 vizite, 0 comentarii VIDEO. FEMEIE DECAPITATĂ DE TREN, ÎN GARA MEDGIDIA!
Sport
sambata, 20 octombrie Foto : DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI 50378 vizite, 0 comentarii DOLIU ÎN FOTBALUL ROMÂNESC! A MURIT ILIE BALACI
Cultură-Educație
sambata, 20 octombrie Foto : Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră 8928 vizite, 0 comentarii Misterul de la Hârșova. Masa pe care a mâncat împăratul Traian, o legendă în piatră
Social
luni, 22 octombrie Foto : Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța! 8674 vizite, 0 comentarii Atenție, se oprește furnizarea de gaze naturale, în județul Constanța!
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.677 secunde