Incendiu Colectiv / Doi dintre patroni, plasați în arest la domiciliu

90
Incendiu Colectiv / Doi dintre patroni, plasați în arest la domiciliu - patronicolectiv-1450701400.jpg

Articole recomandate

Costin Mincu și Paul Gancea, doi dintre proprietarii clubului Colectiv, vor ieși din arest și vor fi cercetați în continuare în arest la domiciliu. Decizia, luată de magistrații Tribunalului București, este definitivă. Ce de-al treilea patron, Alin Anastasescu, urmează să formuleze o altă cerere de eliberare, potrivit Digi24.ro.



În ultimele săptămâni, patronii clubului Colectiv au încercat să obțină eliberarea sau plasarea în arest la domiciliu.

La 3 noiembrie, cei trei au fost arestați preventiv pentru acuzații de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ei au fost chemați de curând la Parchetul General pentru a li se aduce la cunoștință faptul că, în acest caz, numărul victimelor a ajuns la 62.



Cei trei patroni ai clubului Colectiv și-au asumat o mare parte din responsabilitate atunci când au semnat contractul pentru concertul Goodbye to Gravity, susțin anchetatorii, care cred că aceștia s-au gândit că nu se poate întâmpla nimic. Și totuși, s-a întâmplat.

Săptămâna trecută, încă o persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, ridicând astfel numărul persoanelor decedate la 62.

În spitalele din România mai sunt internați 18 pacienți, dinrte care trei sunt în stare critică - doi la Spitalul Floreasca și unul la Institutul C.C. Iliescu.

În străinătate mai sunt internați 21 de pacienți.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5541 secunde