€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Incendii la locuințe din județul Constanța, în week-end

Ştire online publicată Luni, 16 Aprilie 2018. Autor: Sorin HULUBEI
Două case au fost cuprinse de foc în localitățile Ciocârlia de Sus și Băneasa, în județul Constanța. Ambele incendii au provocat doar pagube materiale, nefiind înregistrate victime. În localitatea Ciocârlia de Sus au intervenit două autospeciale de stingere, de la Detașamentul Medgidia. Focul a izbucnit de la un scurtcircuit, iar flăcările au afectat mobilierul, aparatura electronică din bucătărie, dar și 10 mp din acoperiș. De asemenea, pompierii de la Detașamentul Cernavodă au intervenit cu două autospeciale de stingere în localitatea Băneasa. Incendiul s-a manifestat generalizat la întreaga locuință, iar flăcările au afectat casa și două anexe, pe o suprafață de aproximativ 120 de metri pătrați. Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, cauza incendiului din Băneasa rămâne în curs de stabilire. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3753 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3096 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1966 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.825 secunde