Incendiatorul șefului de post al Poliției Bărăganu, condamnat de instanța supremă la opt ani și jumătate de închisoare

340

Articole de la același autor

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins recursul declarat de Mihai Feraru, bărbatul condamnat la opt ani și jumătate de închisoare pentru că, în 2007, l-a incendiat pe șeful postului de Poliție din Bărăganu, Cristian Fotu. Decizia rămânând definitivă, Feraru a fost deja încarcerat, având suficient timp de acum înainte să mediteze asupra faptei comise.
Totul s-a întâmplat în luna februarie 2007. Mihai Feraru se afla la discoteca din Bărăganu și a avut un conflict cu un sătean. Șeful de post, Cristian Fotu, l-a amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Supărat că polițistul l-a sancționat, Feraru a decis să-i dea acestuia o lecție. S-a dus la un autoturism parcat în fața discotecii din localitate, a scos benzină din rezervor și s-a întors în local. L-a scos pe agentul șef Fotu afară, a aruncat benzina asupra sa, după care i-a dat foc cu ajutorul unei brichete. Imediat, uniforma polițistului a fost cuprinsă de flăcări. Speriat, acesta a încercat să se dezbrace de hainele ce ardeau.
Potrivit anchetatorilor, în ajutorul bărbatului au sărit mai mulți localnici, care au asistat la întregul conflict. În urma incidentului, agentul șef din Bărăganu a suferit arsuri severe, în special pe mâini și gât, și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În scurt timp, agresorul a fost reținut, dar s-a decis judecarea lui în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.5608 secunde