Mai multe ştiri online:

ÎNCĂ UN TÂNĂR CE VENEA ÎN ȚARĂ, DIN ITALIA, A RĂMAS FĂRĂ BMW!

Ştire online publicată Joi, 18 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
După ce ieri, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au confiscat un autoturism marca BMW, în valoare de 42.000 lei, semnalat ca fiind căutat de către autoritățile din Italia, iată că azi povestea se repetă.


Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Borș au depistat un cetățean italian care conducea un autoturism marca BMW, în valoare de 11.000 de euro, ce figura ca fiind căutat de către autoritățile din Italia.


În data de 17.10.2018, în jurul orei 12.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul italian V.A, în vârstă de 49 de ani, cu domiciliul în Italia, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Italia.


La controlul de frontieră, șoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autoritățile italiene.


În urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că mijlocul de transport figurează ca“bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autoritățile din Italia.


Față de cele constatate, șoferul a declarat că a împrumutat autoturismul din Italia de la un cetățean bulgar, care este proprietarul mașinii, pentru a veni în România și nu avea cunostință că autoturismul era căutat de autoritățile din Italia. 
Drept urmare, autoturismul în valoare de 11.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul I.T.P.F Oradea. În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire , urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8757 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4060 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2791 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7388 secunde