ÎNCĂ UN DOSAR PENAL! DEPUTAT URMĂRIT DE DNA

117
ÎNCĂ UN DOSAR PENAL! DEPUTAT URMĂRIT DE DNA - dosarepenalepsnewsro-1448541994.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Cătălin Teodorescu este urmărit penal de procurorii DNA pentru abuz în serviciu în al doilea dosar, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

El a fost adus cu mandat joi la DNA, unde i s-au comunicat acuzațiile într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova.

Tot joi la DNA, a fost adus cu mandat și Mihai Rotaru. Procurorii DNA — Structura Centrală efectuează cercetări într-un dosar având ca obiect plata unor despăgubiri de ANRP către Mihai Rotaru, principalul acționar de la CS Universitatea Craiova, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Potrivit surselor citate, ar fi vorba de o sumă de aproximativ 109.000.000 lei acordată acestuia de către Comisia ANRP, condusă de Crinuța Dumitrean, pentru un teren din Pitești.

Aceleași surse susțin că Mihai Rotaru ar fi cumpărat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primăria Pitești de 8 ani, iar după ce drepturile au fost vândute în 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despăgubirile.

În decembrie 2014, Cătălin Teodorescu a fost trimis în judecată de DNA alături de fosta șefă a DIICOT Alina Bica și alte persoane în dosarul privind acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 26 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Deputatul Ioan Oltean, adus la DNA
Luni, 23 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Șova, la mâna senatorilor. Votul
Vineri, 20 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Primar reținut de procurorii DNA
Joi, 19 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : DAN ȘOVA, ADUS CU MANDAT LA DNA
Miercuri, 18 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Sorin Oprescu, la DNA
Marţi, 17 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Percheziții DNA la ANAF!
Pagina a fost generata in 0.5961 secunde