Încă un 1 Mai de coșmar, pe Podul Agigea. Ce trebuie să știe șoferii

525
1
Încă un 1 Mai de coșmar, pe Podul Agigea. Ce trebuie să știe șoferii - pod-1493223492.jpg

Articole de la același autor

Mini-vacanța de 1 Mai aduce la malul mării un număr mare de turiști, care, implicit, vor traversa Podul Agigea în drumul lor spre stațiunile din sudul litoralului. Din păcate, nici în acest an, nu vor avea parte de un trafic lin și lipsit de ambuteiaje, asta pentru că lucrările pe podul din Agigea nu au fost nici pe departe finalizate. 


În acest context, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere din România anunță că traficul rutier pe Podul Agigea se va desfășura în continuare pe două benzi până în data de 5 mai, deoarece "lucrările de montare a hidro-izolației pe acest pod sunt întârziate din cauza precipitațiilor înregistrate între 18 și 23 aprilie", după cum ne informează reprezentanții CNAIR. 


"Având în vedere situația, vă informăm că puteți folosi ca rută alternativă podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră (Podul Apolodor), care se află la o distanță suplimentară de doar 2,8 km. Ruta alternativă are următorul traseu: nod rutier A4 (intersecție cu DN 39, Agigea) - A4 (intrare port Constanța Sud) - podul nou peste Canalul Dunăre - Marea Neagră - bretea acces la DN 39A- DN 39A- DN 39 (Eforie Nord - Agigea)", ne sfătuiesc reprezentanții CNAIR.


Comentează știrea

MELCU'
27 aprilie 2017
FARA

SOFERII TREBUIE SA STIE CA: SUNTEM O TARA DE CACAT IN CARE UN POD DE CATIVA METRII SE REPARA DE 10 ANI, ADICA CAM ACELASI TIMP CARE A FOST NECESAR PT CONSTRUIREA TUNELULUI SUB CANALUL MANECII ,SAU 1/2 DIN TIMPUL IN CARE S-A CONSTRUIT PODUL "MILAU" IN FRANTA (275M INALTIME).CAM ATAT ESTE SUFICIENT SA STIE SOFERII. MAZARE A COMANDAT IMNUL MAMAIEI, PE CAND,FAGADAULE,IMNUL PUDULUI?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4769 secunde