ÎNCĂ O TRAGEDIE RUTIERĂ! O persoană a decedat, două sunt rănite

586
ÎNCĂ O TRAGEDIE RUTIERĂ! O persoană a decedat, două sunt rănite - accidentgravlesnojorid52812600-1540729993.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier a fost întrerupt duminică pe DN 79, între localitățile Nojorid și Leș din județul Bihor, din cauza unui accident rutier în urma căruia o persoană a decedat și alte două au fost rănite, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN79 (E671) Oradea - Arad, între localitățile Nojorid și Leș (în județul Bihor), a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autoturism. Potrivit primelor date, o persoană a decedat, iar alte două au fost rănite. Circulația este întreruptă. Polițiștii rutieri deviază traficul pe DJ 797", se arată în comunicat.

O autospecială cu apă și spumă, echipajele de Descarcerare și Terapie Intensivă Mobilă, paramedici, dar și două ambulanțe au intervenit la fața locului unde, în urma impactului violent, șoferul autoturismului murit pe loc, șoferul autocamionului a rămas încarcerat, iar pasagera acestuia a fost aruncată afară din autocamion, potrivit bihon.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4941 secunde