ÎNCĂ O MISIUNE ÎNDEPLINITĂ DE MARINARII MILITARI

161
ÎNCĂ O MISIUNE ÎNDEPLINITĂ DE MARINARII MILITARI - fregata1538754930-1540282227.jpg

Articole recomandate

Fregata "Regele Ferdinand" a încheiat cu succes participarea la Operația NATO "Sea Guardian" și se va întoarce acasă, pentru a fi prezentă la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Armatei României. Nava militară va acosta miercuri, 24 octombrie, la ora 10.00, în portul militar Constanța, după ce a parcurs aproximativ 6.000 de mile marine, în diferite condiții meteorologice, în patru mări. 


În timpul activităților desfășurate în Marea Mediterană, fregata "Regele Ferdinand" a executat numeroase misiuni de interogare a navelor comerciale, împreună cu celelalte nave din gruparea NATO din care a făcut parte, respectiv fregata "Yavuz" (Turcia) și fregata "Scirocco" (Italia).


Profesionalismul marinarilor militari români contribuie la susținerea eforturilor Alianței Nord-Atlantice de asigurare a securității colective a tuturor membrilor acesteia, iar participarea echipajelor navelor militare românești la operațiile și exercițiile organizate de NATO consolidează interoperabilitatea dintre platformele navale de luptă ale României și ale partenerilor săi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1776 secunde