Încă două decese din cauza noului coronavirus

398
Încă două decese din cauza noului coronavirus au fost confirmate marți seara în România, numărul total al persoanelor care au murit până în prezent ridicându-se la 82, anunță Grupul de Comunicare Strategică. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani din județul Sibiu și un bărbat de 70 de ani din județul Mureș.

Bărbatul din Sibiu a fost internat în 26 martie la Spitalul Clinic de Urgență Județean Sibiu. El a decedat luni, iar marți a fost confirmat cu noul coronavirus. Avea insuficiență renală cronică cu dializă și boală cardiovasculară.

A fost contact cu soția (deces COVID numărul 51). Împreună au fost în urmă cu aproximativ trei săptămâni în Turcia pentru tratament.

Pentru bărbatul din județul Mureș s-a solicitat ambulanța în dimineața zilei de marți. A fost internat în Spitalul Clinic de Urgență Județean Mureș, transferat la Spitalul Clinic - Secția Boli Infecțioase, iar după prânz starea de sănătate s-a deteriorat. A murit marți după prânz. Tot marți a fost confirmat cu coronavirus, precizează autoritățile.

În cartierul unde locuiește este confirmat un alt caz COVID-19. Ancheta epidemiologică este în curs.

Pagina a fost generata in 0.3298 secunde