Înaintări în grad cu ocazia Zilei Jandarmeriei

484
Cu ocazia Zilei Jandarmeriei, un ofițer și cinci subofițeri din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța au fost înaintați în grad prin ordin al ministrului Administrației și Internelor.
Astfel, locotenentul Anca Solomon a fost înaintat la gradul de căpitan, plutonierul adjutant Sorin Mihai a devenit plutonier adjunct șef, plutonierii majori Ion Gheorghe și Claudiu Ilie sunt, de ieri, plutonieri adjutanți, iar Constantin Rugină și Valentin Mihailov au fost înaintați de la gradul de plutonier la plutonier major. Festivitățile de înaintare în grad vor avea loc vineri, începând cu ora 9, la sediul IJJ Constanța.
De asemenea, joi, la ora 10, inspectorul șef al IJJ Constanța, locotenent colonel Marian Ureche, a depus o coloană de flori la Cimitirul Eroilor Revoluției, la mormântul sublocotenentului erou Napoleon Stroe, jandarm căzut la datorie în decembrie 1989. Garda de onoare a fost alcătuită dintr-o grupă a Detașamentului Mobil, iar preotul Laurențiu Cristinel Oprea a oficiat ceremonia religioasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Ianuarie 2010
Stire din Eveniment : Jandarmeria Română, la oră de bilanț
Pagina a fost generata in 1.6374 secunde