În vizită la Poliția Rutieră Constanța

188
În vizită la Poliția Rutieră Constanța - preventivportideschisepolitie1-1363798831.jpg
A devenit deja o tradiție ca, în contextul aniversării Zilei Poliției Române (celebrată pe 25 martie), Poliția Constanța să organizeze activități gen Ziua porților deschise sau instructiv-educative pe tema prevenirii delincvenței juvenile, a prevenirii victimizării minorilor și prevenirii disparițiilor de minori. 

Astăzi, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au deschis porțile instituției, primind vizitele elevilor din unitățile de învățământ. Elevii din ciclul gimnazial ai unităților de învățământ, din municipiul Constanța, au vizitat sediul Poliției Rutiere de pe Șos. I.C. Brătianu. 

Copiilor le-a fost prezentată clădirea, activitățile polițiștilor, dar li s-a vorbit și despre delicvența juvenilă, metode de autocontrol în situații conflictuale, practicarea unor comportamente acceptate din punct de vedere social, folosirea internetului și prezentarea unor capcane în utilizarea acestuia. De asemenea, elevii au fost informații cu privire la regulile de circulație pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9489 secunde