Mămicile, insultate din nou:

"În timp ce voi vânați pokemoni... pedofilii pot opera în liniște"

9093

Articole de la același autor

Mediul online devine, pe zi ce trece, și un spațiu de hărțuire, insultare și împărtășire a celor mai ascunse gânduri. Fără a se gândi la consecințe, diverși indivizi "luptă" pentru "cauzele" lor, într-un mod agresiv și jignitor. Într-un articol care a apărut online, zilele trecute, mămicile din Constanța erau amenințate, generic, pentru că acestea ar fi susținut eradicarea câinilor maidanezi din Constanța care, potrivit lor, reprezintă un pericol real pentru copilașii lor. Ulterior a apărut un alt caz indignant, despre un presupus pedofil care dă târcoale în parcul cele mai frecventat de constănțeni, Tăbăcăriei.


Ca o continuare a amenințărilor, administratorul paginii de socializare "Salvatori sau profitori?", care militează pentru câinii fără stăpân și care a lansat acele insulte la adresa mamelor, continuă, la modul cel mai insensibil, să facă afirmații nepotrivite îndreptate spre copiii mămicilor din Constanța. Lucrurile, probabil, ar trebui să capete o conotație legală, deoarece, această persoană, în comentariile sale, face menționări nepotrivite, la adresa minorilor, care au întrecut de mult limitele libertății de exprimare.


"Mămicile din Constanța, mai vreți să faceți «curățenie» printre maidanezi? Mai vreți ca bieții voștri copii sa fie «în siguranță» în timp ce voi vânați pokemoni pe telefoanele voastre de fițe? Mai vreți să interziceți accesul în parcuri stăpânilor de animale? Mișto! Așa pedofilii vor putea «opera» liniștiți…", afirmă administratorul paginii de socializare "Salvatori sau profitori?"


Pe lângă aceste mărturisiri, mai sunt și alte comentarii, cu limbaj licențios, care nu pot fi menționate și care nu ar trebui asociate niciodată, nici măcar cu cuvântul "copil". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8125 secunde