În slujba Constanței! Un ofițer și 14 subofițeri, încadrați la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis"

260

Articole de la același autor

Sunt tineri, ambițioși, perseverenți și nerăbdători să îmbrace uniforma de jandarm pentru a face din Constanța un loc în care oamenii să se simtă în siguranță la fiecare pas.

Un ofițer și 14 subofițeri din promoția 2017 a Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" - Jandarmi, respectiv din Școlile de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni, au fost încadrați la Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.

Ceremonia de numire în funcție a celor 15 jandarmi din promoția 2017 a avut loc ieri, la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.

Ofițerul și subofițerii au fost prezentați personalului unității, iar apoi au fost incluși într-un program de aprofundare a cunoștințelor teoretice și de perfecționare a deprinderilor practice referitoare la misiunile de asigurare și de menținere a ordinii publice pe litoralul Mării Negre, dar și la modul de comunicare în relația cu cetățenii, pe timpul misiunilor.

După această scurtă perioadă de acomodare, aceștia vor fi repartizați la subunitățile operative din care fac parte, pentru a executa misiuni de asigurare a ordinii publice în stațiunile Mamaia, Costinești și Vama Veche.

Comandantul unității, lt.col. Daniel Ferencz, i-a asigurat pe noii jandarmi de sprijinul său, i-a felicitat și le-a dorit succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul unității. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9426 secunde