€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
Acuzații grave

"În Poliție sunt șefi cu privirea încrucișată din cauza caschetei, care nu au văzut hoți decât la televizor!"

Ştire online publicată Vineri, 29 Mai 2015. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Sindicaliștii din rândul agenților de poliție acuză șefii de unități de poliție că ar comite abuzuri în ceea ce privește verificarea modului în care subordonații lor își îndeplinesc sarcinile de serviciu și, totodată, în felul în care patrulează. Într-un comunicat al Sindicatului Național al Agenților de Poliție se afirmă: „În Poliția Română a mileniului III și în epoca smartphone-ului încă se mai află unii șefi cu privirea încrucișată din cauza cozorocului de la cascheta plină cu lauri, care efectuează controale ale agenților de siguranță publică după ce au fost la vreo nuntă sau botez și, pe deasupra, și cu «audienți» (prietenă, soție, amantă etc) în mașina personală că deh!, cumva trebuie să arate la toată lumea că-i «șăf»!”

Aceeași sindicaliști arată: „Mai nou, sau de când e lumea ar spune unii polițiști, s-au introdus variantele de patrulare în care agenții de siguranță publică trebuie să staționeze obligatoriu în raza unor camere video de… amorul artei și doar pentru plăcerea unor șefi care nu au văzut hoți decât la televizor, iar pauza de masă de 20 de minute trebuie luată de polițiști pe ascuns, prin nu știm ce cimitire sau ganguri, ca nu cumva să fie observați de ochii vigilenți ai unora care încă nu au aflat că și polițiștii au nevoie de hrană în orele de serviciu, lucru de altfel normal pentru toți angajații din România”.

Acest fapt ar fi impus pentru „combaterea faptelor antisociale”. „Rezultatele întârzie însă să apară, pentru că unii șefi trăiesc cu iluzia că hoții stau pe lângă camerele de supraveghere!”, au mai afirmat sindicaliștii. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7426 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3943 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7409 secunde