1-0 pentru șoferi în "meciul" cu Poliția Locală

În Constanța, nu se vor mai ridica mașini!

Luni, 30 Martie 2015, 21:31
11054
Șoferii constănțeni au de ce se bucura! Începând de mâine, Poliția Locală nu va mai putea dispune ridicarea autoturismelor care incomodează pe domeniul public sau parcate neregulamentar. Asta pentru că, astăzi, expiră contractul cu firma care ridică vehiculele. Totuși, polițiștii locali afirmă că asta nu înseamnă că nu-și vor face meseria în continuare. 


Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat, ieri, faptul că acel contract încheiat cu firma care ridica vehiculele parcate neregulamentar se încheie astăzi, 31 martie. Pentru că nu s-a organizat o altă licitație pentru achiziționarea serviciului de ridicare, polițiștii locali nu mai pot răspunde la solicitările cetățenilor, dar nici să ridice autoturismele parcate nere-gulamentar în Constanța. Cu alte cuvinte, singurele "arme" de care dispun oamenii legii până la rezolvarea situației rămân dispozitivele de blocat roți sau așa-numi-tele "caracatițe". 


"Până la rezolvarea situației, ne vedem de activități fără această măsură com-plementară de ridicare a vehiculelor. Vom reveni la ceea ce făceam și până să existe contractul cu societatea respectivă. Activitatea va merge în continuare, doar că ne vom întoarce la blocatul roților. Noi oricum mergeam în paralel cu aceste două măsuri, doar că interveneam cu ridicat la solicitările cetățenilor, atunci când aveau garaje blocate, nu puteau intra în locuință sau le era blocat accesul în locul de parcare. Acum nu vom mai putea face acest lucru, până la remedierea situației. Asta nu înseamnă că nu vom merge la sesizări, pentru că vom merge, doar că nu vom fi la fel de eficienți", a precizat Ionuț Dumitru, șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Locale Constanța. 


Cei interesați pot depune oferte 
Primăria Municipiului Constanța aduce la cunoștința cetățenilor că, în conformitate cu planul anual al achizițiilor publice, până la data de 02.04.2015, ora 14:00, cei interesați pot depune oferte privind achi-ziționarea serviciului de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor fără stăpân sau abandonate (neînscrise în circulație), pre-cum și a celor staționate (parcate) neregulamentar, pe domeniul public sau privat al Municipiului Constanța. Numărul ridi-cărilor va fi în funcție de numărul de mașini depistate ca fiind fără stăpân, abandonate, parcate neregulamentar pe domeniul pu-blic sau privat al Municipiului Constanța, la solicitarea beneficiarului (Direcția Poliția Locală). 


Adresa la care puteți înainta oferta este Centrul de Informare Cetățeni, situat pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, et. 2, incinta City Mall. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3307 secunde