În civil! Nicolae Ciucă: "Am luat cea mai grea decizie din carieră"

636
În civil! Nicolae Ciucă:

Articole de la același autor

Generalul Nicolae Ciucă, fostul șef al Statului Major al Armatei, propus pentru funcția de ministru al Apărării Naționale, declară că decizia de a trece în rezervă este poate cea mai grea a carierei sale de 38 de ani, însă a cântărit implicațiile atât la nivel personal, cât și instituțional.

"Am luat decizia de a trece în rezervă. Înainte de a intra în detaliile acestei decizii, vreau să mulțumesc întregii Armate Române, de la soldat la general, personalului civil și tuturor celor cu care am lucrat de-a lungul carierei pentru tot sprijinul pe care mi l-au acordat și pentru onoarea pe care am avut-o de a fi fost șeful Statului Major al Apărării.

Un gând aparte de recunoștință, considerație și respect se îndreaptă către profesorii, instructorii și comandanții mei, de la liceul militar până la Universitatea Națională de Apărare. Vă mulțumesc! Nu a fost o decizie ușoară. A fost, poate, cea mai grea decizie a unei cariere începută acum 38 ani. Atunci eram un copil mândru de alegerea făcută, animat de un crez și de valori învățate acasă în care credeam dincolo de orice greutăți și sacrificii pe care le presupunea cariera militară. La fel cred și astăzi! Armata mi-a oferit cele mai mari bucurii și împliniri, mi-a dat la fel de mult cum am dat și eu - totul!", a scris pe Facebook, luni seară, generalul cu patru stele Nicolae Ciucă, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea sa în rezervă.

El arată că nu are experiență politică, însă are suficientă experiență legată de funcționarea sistemului militar, de nevoile și provocările cu care se confruntă acesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5849 secunde