Împușcături în satul de vacanță din Mamaia. Cinci persoane sunt anchetate de polițiști

509
Împușcături în satul de vacanță din Mamaia. Cinci persoane sunt anchetate de polițiști - pistol-1313744027.jpg

Articole recomandate

Polițiștii constănțeni cercetează cinci persoane, trei turiști și doi angajați ai unui parc de distracții aflat la intrarea în stațiunea Mamaia, după ce, azi noapte, s-au luat la bătaie, o persoană fiind internată în spital cu traumatisme, iar o alta fiind împușcată în față cu gloanțe de cauciuc, relatează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Gelu Manolescu, scandalul a pornit în jurul orei 22.00, între un grup format din trei turiști, doi din Ploiești și unul din Brașov, și doi angajați ai parcului de distracții aflat în satul de vacanță din Mamaia , polițiștii fiind alertați prin Serviciul 112.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că scandalul degenerase, unul dintre turiști, lovit cu o bâtă, fiind transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a rămas internat cu un traumatism cranio-facial și un traumatism toraco-abdominal.

De asemenea, unul dintre turiști, care deținea legal un pistol cu bile din cauciuc, l-a împușcat pe unul dintre angajații parcului de distracție, rănindu-l ușor la buză, fără ca acesta să necesite internarea în spital.

"În cauză se fac în continuare cercetări, pentru loviri sau alte violențe, urmând să fie stabilit gradul de implicare al fiecăruia dintre participanții la scandal", a precizat Gelu Manolescu.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4119 secunde