Împușcături în centrul Constanței. Polițiștii încă îl caută pe "pistolar"!

392
Împușcături în centrul Constanței. Polițiștii încă îl caută pe

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni caută un bărbat care, în cursul zilei de sâmbătă, a scos pistolul în plină stradă, în centrul Constanței, și a împușcat o persoană. Pistolul era de tip airsoft, cu bile, iar victima a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, 5 septembrie, pe strada Ștefan cel Mare, în dreptul unei patiserii. Polițiștii de la Poliția municipiului Constanța ajunși la fața locului au stabilit că totul a pornit de la un conflict spontan, moment în care agresorul a scos un pistol și a amenințat doi bărbați, frați. Ulterior, acesta a tras cu pistolul asupra unuia dintre frați, în vârstă de 25 de ani, care a fost nimerit în cap și transportat de urgență la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

"La acest moment, polițiștii de la Secția 3 continuă cercetările în vederea depistării agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice", au arătat reprezentanții IPJ Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.51 secunde