Îmbrăcăminte contrafăcută, depistată la Vama Negru Vodă

180
Îmbrăcăminte contrafăcută, depistată  la Vama Negru Vodă - imbracamintecontrafacuta-1538581080.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit, ascunse într-un autovehicul condus de un cetățean moldovean, 185 articole vestimentare inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

"Marți, 2 octombrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat pentru a intra în țară, la volanul unui autovehicul, înmatriculat în Bulgaria, cetățeanul moldovean N.V., în vârstă de 26 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse printre bagajele șoferului, 185 articole vestimentare ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia, nu deține documente legale pentru acestea și intenționa să le comercializeze în Republica Moldova", precizează reprezentanții Gărzii de Coastă.

Bunurile, în valoare de aproximativ 17.270 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.577 secunde