IMAGINI TERIFIANTE. Constănțean MORT, după ce mașina S-A ÎNCOLĂCIT DE COPAC!

941

Articole de la același autor

Un accident îngrozitor, soldat cu moartea unei persoane și spitalizarea unei a doua victime, a avut loc vineri dimineață, pe DN 22A, în județul Tulcea. Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 09:40, polițiștii și pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Ciucurova și Popasul Izvorul Cerbului. În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.
La fața locului s-au deplasat opt pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, precum și două echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea. În urma accidentului rutier au rezultat 2 victime de sex masculin, din care una încarcerată. Din nefericire, persoana aflată în dreapta șoferului ( bărbat 35 ani) încarcerată prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ  pronunțând decesul. Conducătorul auto (bărbat 50 ani) a suferit un traumatism toracic. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Tulcea pentru investigații medicale suplimentare.


UPDATE. Din primele informații, victima decedată este un bărbat de 35 de ani, din Constanța. 


UPDATE. Din primele informații, cei doi ocupanți ai autoturismului implicat în incidentul rutier sunt din comuna Gârliciu, județul Constanța. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3196 secunde