Imagini șocante! Tânăr de 22 ani, MORT după ce s-a aruncat de la etajul cinci - UPDATE

5680
3

Articole de la același autor

UPDATE - Tânărul care a murit, în această după-amiază, după ce a căzut de la înălțime, a fost identificat ca fiind Răzvan Dumitru, de 22 de ani. Vecinii spun că tânărul era student la Facultatea de Drept a Universității "Ovidius", era un tânăr vesel, căruia îi plăcea viața.


"Nu era scandalagiu, dar îi plăcea să petreacă. A făcut o petrecere, nu de mult, care a durat patru zile!", își amintește un vecin. Alți vecini spun, însă, că băiatul obișnuia să consume alcool în mod frecvent.


De altfel, vecinii au fost cei care au auzit, astăzi, când a căzut tânărul de la etaj și au apelat Serviciul unic de urgență 112. La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, dar cadrele medicale nu au mai reușit să-i salveze viața.

Tânărul locuia doar cu tatăl său, părinții fiind despărțiți.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a încetat din viață tânărul, dacă a fost un accident sau sinucidere.



Cadrele medicale de la Ambulanță au fost solicitate, în urmă cu puțin timp, să intervină pe strada Făgetului, unde o persoană a căzut de la înălțime. Din primele informații, este vorba despre un tânăr de 22 de ani care a căzut de la etajul 5 al blocului ST8. Polițiștii fac verificări pentru a vedea dacă este vorba de o sinucidere sau un accident.


Comentează știrea

stiti voi ca m-ati facut victima colaterala pe langa tata
25 iunie 2014
tot mai bine, daca nu m-am nascut din tata bogat

Frumos! A mai murit un platitor de taxe, sa nu mai aiba de unde-si lua salarii paarazitii de la stat, si sa nu mai aiba clienti bogatanii detinatori de afaceri, din aia care se cca pe ei ca sunt bogati! Da Doamne la cat mai multe mii de astfel de morti, prin orice mijloace, accidente, incendii etc!

stiti voi ca m-ati facut victima colaterala pe langa tata
25 iunie 2014
in tara cu oameni de cct

jeguuri care nu inteleg ca trebuie subventionata chiria de la stat pt salariile minime, de trebuie sa plec din tara ca n-am bani de platit chirie! Sa va moara cat mai multi platitori de taxe si clienti pt afaceri, poate atunci o sa mariti salariile sau o sa subventionati chiria!

Răspuns la: tot mai bine, daca nu m-am nascut din tata bogat
Adăugat de : stiti voi ca m-ati facut victima colaterala pe langa tata, 25 iunie 2014
Frumos! A mai murit un platitor de taxe, sa nu mai aiba de unde-si lua salarii paarazitii de la stat, si sa nu mai aiba clienti bogatanii detinatori...
soase
25 iunie 2014
pacat

dumnezeu sa-l ierte

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1688 secunde