Imagini șocante! Crimă între homosexuali. Bărbat ucis cu bestialitate și lăsat într-o baltă de sânge!

5993
1

Articole de la același autor

Crimă din gelozie - asta cred anchetatorii constănțeni după ce un bărbat de 39 de ani a fost găsit, într-o baltă de sânge, în fața apartamentului în care locuia. Oamenii legii cred că între bărbat și partenerul acestuia a izbucnit un conflict care s-a lăsat cu sânge, iar dat fiind faptul că în locuință nu lipsește nimic, aceștia cred că totul a pornit de la o neînțelegere între… iubiți.

Iustian Mihali Ananie, de 39 de ani, din Tulcea, locuia cu chirie într-un apartament care aparține complexului Marco, situat vizavi de Maritimo. Deși nimeni nu știe cu ce se ocupa bărbatul, vecinii spun că acesta conducea un autoturism de lux, că era politicos, dar tăcut, și că ar fi avut un iubit. Cei care îl cunoșteau spun că acesta era homosexual, dar nu au auzit vreodată scandal în locuința acestuia. Totodată, bărbatul era cunoscut ca fiind infectat cu virusul HIV.

Totuși, în noaptea de joi spre vineri, ceva s-a întâmplat. Pe fondul unor neînțelegeri, bărbatul s-ar fi certat cu partenerul său, care l-ar fi înjunghiat - aceasta este ipoteza pe care merg, cel puțin momentan, anchetatorii. Polițiștii și criminaliștii ajunși la fața locului au avut de-a face cu un peisaj desprins parcă din scene din filme de groază. De la etajul patru și până la etajul cinci, unde locuia bărbatul, se găseau numai pete de sânge, atât pe pereți cât și pe balustradă, pe scări și pe ușa victimei, dar și pe ușile vecinilor. În plus, anchetatorii au observat mai multe urme de picioare goale îmbibate în sânge, care urcă dinspre etajul patru către locuința bărbatului.

Probe concludente

Procurorii constănțeni spun că au fost alertați prin 112 în jurul orei 23. Conform primelor ipoteze și a probelor găsite la fața locului, bărbatul de 39 de ani a fost bătut și înjunghiat în apartamentul în care locuia, la etajul cinci. Ulterior, acesta ar fi ieșit din locuință și ar fi bătut la ușa unui vecin de la etajul cinci, care nu a răspuns. Înjunghiat de mai multe ori și cu dureri groaznice, bărbatul a reușit să coboare până la etajul patru, unde a bătut cu pumnii în ușa unui alt vecin, implorând să-i fie deschisă ușa și cerând ajutor. Pentru că oamenii nu au răspuns, bărbatul a încercat să se întoarcă în apartamentul său, pentru a se ascunde de criminal. N-a mai ajuns, însă, pentru că s-a prăbușit în fața ușii locuinței sale, unde a și fost găsit fără suflare. Deși vecinii nu au răspuns strigătelor victimei, ei au sunat la 112 și au anunțat că ceva nu este în regulă în blocul lor. Asta în timp ce ucigașul fugea de la locul faptei, coborând cu liftul.

Polițiștii spun că bărbatul era deja decedat atunci când a fost găsit și avea mai multe urme de cuțit în zona gâtului. În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit în zona gâtului. De asemenea, acesta prezenta mai multe vânătăi pe corp, mai ales în zona spatelui. În locuința bărbatului a fost găsită și posibila armă a crimei: un cuțit plin de sânge. De asemenea, anchetatorii au descoperit că la intrare în bloc există o cameră de supraveghere care funcționa în noaptea crimei. Criminaliștii au ridicat deja imaginile video, care îi vor ajuta în anchetă. Oamenii legii au un cerc de suspecți și îl caută pe vinovat. Acesta riscă ani grei de închisoare.

În stare de șoc

Vecinii bărbatului sunt în stare de șoc. Spun că au auzit forfotă și zgomote, strigăte de ajutor și scandal pe casa scării, însă nu și-au imaginat vreodată că s-ar fi putut petrece o asemenea tragedie.

"Am auzit toată noaptea zgomote. Ceilalți vecini spun că au auzit și strigăte de ajutor, ceartă și scandal. Până la urmă ei au sunat la 112. Am văzut de dimineață totul încercuit de polițiști și ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Nu-l cunoșteam prea bine", a precizat Ilie Mocanu, un vecin care locuiește la parter.

Și părinții bărbatului au ajuns la locuința acestuia, vineri dimineață. Îndurerați, aceștia au stat cu capul în pământ și nu au vrut să facă vreun comentariu cu privire la cele întâmplate. 

Comentează știrea

admirator
1 noiembrie 2014
si cum e o crima

fara bestialitate? exista crima cu chip uman?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde