Video IMAGINI ȘOCANTE! Carnagiu pe șosea! ȘASE MORȚI, niciun supraviețuitor! Șoferul, gest sinucigaș. UPDATE

1635
1

Articole recomandate

UPDATE - Polițiștii au descoperit în mașina tânărului, transformată într-un morman de fiare după accident, o fotografie în care acesta apărea alături de o femeie, cel mai probabil fosta sa iubită, informează Realitatea TV. Cu puțin timp înainte de a muri, bărbatul a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care își anunța intenția de a se sinucide și postat alte câteva fotografii în care apărea alături de iubită. 


Citește și IMPACT FATAL, ȘASE MORȚI! Iată ce postase pe Facebook șoferul sinucigaș, înainte de tragedie

UPDATE  -  Martorii groaznicului accident au povestit, pe site-ul digi24.ro, ce au văzut! "Peisajul era de-a dreptul dezolant. Două mașini transformate în mormane de fiare contorsionate, una dintre ele fumegând pe câmp, echipaje de poliție, ambulanță, SMURD, descarcerare, mașini în coloană până spre Ploiești, trafic blocat. Cei mai multi dintre noi am fost nevoiți să mergem pe câmp înspre Câmpina. O imagine greu de uitat", a scris o cititoare.


Polițiștii l-au identificat pe tânărul care a provocat accidentul. Este vorba despre un bucureștean de 28 de ani, George Dumitru. În cealaltă mașină se aflau un bărbat de 44 de ani din Câmpina, aflat la volan, un alt bărbat, tot din Câmpina, un copil de 12 ani, o tânără și o fetiță. Acestea din urmă nu nu au fost încă identificate, informează digi24.ro.




UPDATE - Primele imagini de la locul accidentului arată un morman de fiare contorsionate, care demonstrează că impactul a fost deosebit de puternic. Poliția desfășoară o anchetă și ia în calcul toate ipotezele.



Șase persoane au decedat în accidentul care a avut loc, în această seară, pe DN 1, în zona Bisericii Călătorului, în cauză fiind vorba despre un impact frontal violent.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru AGERPRES, că numărul persoanelor care și-au pierdut viața în acest incident rutier este de șase, respectiv trei bărbați, o femeie și doi minori, un băiat de 12 ani și o fată de aproximativ 14 ani.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat, pentru AGERPRES, că, din cercetările efectuate la fața locului a reieșit că un tânăr de 28 de ani aflat la volanul unui autoturism a pătruns pe contrasens, izbindu-se frontal de o altă mașină care venea din sens opus și în care se aflau cinci persoane. În urma impactului, toate cele șase persoane aflate în cele două mașini și-au pierdut viața, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Diana(Cluj-Napoca)
29 septembrie 2014
accident 5 victime

Cel care a provocat accidentul era un las,un asasin fara suflet,a procedat incorect.Nu te dai in spectacol mortal,omori pe altii nevinovati ca tu esti un frustrat.Si apoi sint atitea femei,dupa statistici 3 femei la un barbat,nu merita nimeni sa-ti dai viata,nimeni.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 27 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Copil de nouă ani, lovit de mașină
Luni, 22 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Accident rutier în Constanța
Pagina a fost generata in 1.2373 secunde